Hoe wij samenwerken

Het platform werkt vanuit een visie en missie. Om deze visie en missie te realiseren werken verschillende werkgroepen met elkaar samen.

Verschillende deelnemers uit het platform geven deze werkgroepen vorm. Elke werkgroep heeft kartrekkers die de leiding nemen in de samenwerking met andere professionals uit het platform. De kartrekkers hebben nauw contact met elkaar om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het platform, hierbij wordt de visie en missie nauwlettend in de gaten gehouden. Het bestuur van de stichting maakt onderdeel uit van deze werkgroepen.

De werkgroep Strategie houdt zich bezig met met het waarborgen van doelen van de stichting. Hierbij wordt nagedacht over de hoevan de visie, missie en de doelstellingen kunnen worden uitgedragen. Daarnaast houdt de werkgroep in de gaten in hoeverre de doelen van de stichting moeten worden bijgestuurd.

Werkgroep Communicatie & PR houdt zich bezig met het bewerkstelligen van een positief imago van de stichting bij de publieksgroepen, het vergroten van de naamsbekendheid enhet in kaart brengen van gelijkgestemden en het werven van samenwerkingen.

De werkgroep Financiƫn houdt zich bezig met het financiƫle beleid van de stichting. De werkgroep houdt zich bezig met de jaarrekening van de stichting, het aanvragen van subsidies, de inkomsten vanuit sponsoren, de contributie van deelnemers,

De werkgroep Website richt zich op de inrichting van de website. De website is tweedelig. Een deel dat is zichtbaar voor de buitencirkel, hier wordt informatie gegeven over het platform. Het andere deel is voor de binnencirkel, hier communiceren de leden van het platform met elkaar en wordt onder andere gewerkt aan het bouwen van een database, het stimuleren van professionalisering en het delen van ervaringen en kennis.

Meld je aan